esmaspäev, 4. veebruar 2013

Vanameistriga koos Otepääl

Ehk siis vahelduseks jälle Tarmoga koos treenimas. Muidugi pidi nädala esimesel sissejuhataval päeval mees tõestama, kelle koduradadel trenni tehakse. Hommikul alustasime klassikatehnikas, rajal olime 2 tundi ja keskmiseks kiiruseks tuli 17,2km/h. Mul oli päris tore, kuna mina olin oma suusad juba Tartus ära määrinud ja Tarmo libistas veel eelmise aasta maratoni määrdega. Ühesõnaga sai ta nii mõnelgi laskumisel mind kaugelt tagantpoolt kiruda. :) Lõunal käisime poes, varusime endale terve nädala söögi ja sellega oli laager ametlikult alguse saanud.

Õhtuses trennis oli plaanis jällegi 2 tundi, aga seekord vabastiilis. Keskmiseks kiiruseks saime 18,2km/h. Ja keskmised pulsid tulid mõlemas trennis aeroobse läve peale.  Tore on see, et õhtud hakkavad järjest valgemaks minema ja meie ei pea enam õhtuseid trenne raskel Tehvandi võistlusrajal kannatama. Nii et mõlemad trennid said tehtud lahedalt maratonirajal. Õhtul juurdlesin küll pikalt endamisi, et mida see Tootsi teeb, et niiviisi ees kupatab. Lubas suure suuga enne rajale minekut mul trennis kaela pikaks tõmmata, aga tavaliselt on see niisama naljana mõeldud. Samas hakkas ka hämaraks minema ja kippusin arvama, et äkki mees kardab pimedust, et kodu poole nii vägevalt minna annab. Siis jäi muidugi ka võimalus, et niisama hommikusest trennist kannab veel vimma, et mul nii hästi libises. Lõpuks kui koju jõudsime ja tema kommentaari küsisin, tuli välja, et tahtis lihtsalt paremat keskmist saada kui hommikul. Tubli poiss.. Korralik algus nädalale, mis ilma tema kihutamisetagi saab väga raske olema. Maasikaks tordile peame veel pühapäeval teatemaratoni ka täiega panema.

Trennidest veel nii palju, et vahepeal on tulnud mõned isiklikud nö. "rekordid". Eelmisel kuul tegin esimest korda enda treenimise ajaloos üle 100 tundi trenni. Teine rekord sündis täna õhtul, kus trenni keskmine kiirus suusal tuli 18,2km/h jäädes seda sooritades keskmise pulsiga aeroobse läve peale. Peab lootma, et kogu töö ja areng ka suvel, võistlushooajal, välja paistab. :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar