esmaspäev, 13. märts 2017

Laagri esimene pool läbi.

Joosep veidike parandas mu blogi esipildi väljanägemist
See Horvaatia lipp näitab meile enne igat trenni, mis ilmaolud meid ootavad
     Oleme laagrist nüüd esimese nädala ära teinud koos Joosepiga ja tunne on igapäevaga paremaks läinud veepeal. Kindlasti on oma osa olnud ka ilmal mis on vaikselt paranenud. Esimene treeningpäev oli õige vaevaline. Tuul oli prognoosi kohaselt 12m/s kandis ja puhangud ulatusid üle 20m/s. Esimesel päeval sai omamoodi rekord tehtud. Treeningu esimese kilomeetri aeg oli 12 minutit - no andis ikka võidelda selle tuulega, õnneks oligi just see esimene kilomeeter kõige hullem, sealt edasi läks veidike paremaks. Kohati küll tuuleiilid tahtsid kaldasse puhuda aga see meest ei murra. Hirmutavad olid ka hetked, kui tugev tuul tõstis veepinnalt vee pilvedesse ja sai näha ka vikerkaart :)
     Nagu sai öeldud siis iga päevaga läks paremaks tunne ja kiirus ja nädala viimases trennis sai juba trenni keskmise kiiruse 12,3 km/h peale. Ise rahul vaikselt juba. Eraldi kiitust väärib muidugi Joosep, kes nagu liimiga oleks lainele pandud. Ei ole vahet mis kiirust või kuidas sõidan, Tema on ikka lainel. Kehva ilma tõttu pidime ühe hommikuse trenni asendama jooksuga, aga ülejäänud sai kõik tehtud nii nagu plaan ette näeb. Jooks oli muidugi omaette kogemus, kuna see väike linn Skradin asub merepinnal, aga ümberringi on mäed, siis ei olegi muud teha kui esimene osa jooksust vaja ülesmäge teha. Ehk siis 6km tõusu ja siis 6km laskumist. Oleme ka kindlasti tublid olnud selles osas et individuaalselt ja plaani väliselt iga päev süvalihaseid teinud nii umbes 15 minutit.
     Kui tulla nüüd plaanipäraste jooksude juurde, siis neid oli meil esimesel nädalal kaks tükki. Mõlemad olid väike lisa boonus veetrenni järgselt. Esimesel oli 6km 90% intensiivsusega mille ajaks tuli 23:39. Arvestades, et jalg ei tundunud kõige tugevam just ja tee käis üles alla siis võib rahul olla. Teine jooksu suts oli eile, kus pidime samamoodi 90%ga jooksma 3x 1200m. Ajad tulid endalegi üllatavalt päris korralikud. Ehk siis kõik kolm 4:15 -4:20 vahele.
Poole tõusu peal
     Ega rohkem ei olegi midagi tarka rääkida. Homme tuleb puhkepäev ja arvan et teeme Joosepiga mingi väikese ronimise kuskile lähedal asuva mäe otsa, et lihtsalt päris niisama hotelli toas ei passiks. Järgmine postitus siis juba Eestist, kus saab terve laagri kokku võtta ja võibolla väike pilguheit ka Sevilla laagri suunal.


Peatänav, kus hetkel on tühjus ja puhub ainult tuul
Päike paistab silma
Kes võtab päikest, kes istub varjus
Sadam  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar