teisipäev, 28. mai 2013

Poznanisse

Ongi kättejõudnud see päev, kui stardime selle hooaja esimesele tähtsamale jõuproovile. Selleks on Poznani maailmakarika etapp. Kuna Poola pole väga kaugel, siis sõidame sinna meie uue koondise bussiga. Ei oska mitte midagi oodata ega arvata eelseisvast võistlusest, kuna pole ühtegi kahese starti veel see aasta teha saanud. Seda võin lubada, et vähese trenni taha kindlasti midagi ei jää. Trenni on selle hooaja ettevalmistuses ikka looma moodi rabatud. Võtame ühe sõidu korraga ja eks siis lõpuks näha ole, mis seisus me teistega võrreldes oleme. Loodetavasti on meil hotellis ka internet ja saame teha ka võistluste käigust väikeseid kokkuvõtteid. Varasematsest mk-dest on eurosport ja finaalidest ülekande teinud, aga see kord tundub et 1000m finaale ei näidata, kuna tennis on tähtsam. Pühapäeval saab küll 200m finaale vaadata, aga seda distantsi meie ei sõida. Võistlustel saan ma ka kätte oma uue paadi. Olen seda juba tükkaega ootand. tahaks juba proovida, et kuidas see veekohal lendab:)
Sellel lingil  peaks siis olema võistluste koduleht, kust saate vaadata stardiprotokolle ja ka tulemusi. Veel pole seal suurt midagi, aga võistluseni on veel ka aega.
Sellel lingil on võimalus finaale järel vaadata. Kes teab, võibolla isegi lives vaadata.
Aga egas siis midagi, panen nüüd asjad kokku ja siis juba ongi aeg minna. Hoidke siis meile pöialt, et kõik läheks nii nagu peab minema.

2 kommentaari: