esmaspäev, 3. aprill 2017

Sevilla

Office
Enne Sevillat viimane trenn Eestis
Olen omadega nüüd juba nädala sevillas olnud. Esimene laager, kus on kohal ka meie uus peatreener Imre. Treeninguid on olnud igasuguseid. Jooksmist, jõusaali ja muidugi veetreeningud. Veetreeningutel on põhirõhk tehnika jälgimisel. Nii ongi lõikude intensiivsused olnud pigem segareziimis ehk siis umbes 85% maksimaalsest pulsist. Jõusaalis oli kaks päris korraliku kannatamise trenni. Siiamaani veel annab tunda :) 

Meie niisama lennukis :)
Reis siia käis kiiresti. Lennuk startis kell 7 hommikul Tallinnast ja vahemaandumisega Münchenis jõudsime lõpuks Sevillasse juba keskpäeval. Kuna saime kohe paadid kätte ja treener ei olnud veel jõudnud siis tegime oma algatuslikult esimeses trennis 15km. Halb uudis oli see, et ei olnud minu suuruse jaoks õiget paati ja esimese poole laagrist sõitsin kergekaalu paadiga. Eks see tegi elu natuke raskemaks, eriti lainetuses sõitmise, aga sai hakkama. Ühes trennis sain proovida lätlase Aleksei Rumjancevi paati cinco xxl. See oli just selleks vajalik, et kuna plaanin vaikselt uut paati osta siis küsimus oligi et kas võtta xxl paat või xxxl paat. Ja hetkel tundub, et suurem paat oli veidikene parem. Esimese nädala lõpupoole sain siis ka õiges suuruses paadi. See on siis quatro xxl, sama mudel mis mul kodus kasutada on. 

Team Estonia treeningul
Sightseeing
Laupäev oli poolik päev ja õhtul jõudsime ka väikese ringi linnapeal teha. Kuna oleme juba korduvalt siin varem laagerdanud, siis oli see rohkem noore Carl Danieli linnaga tutvustamine :) Pühapäevasel puhkepäeval oli meil operatsioon pruuniks 2. juuniks ja sai natuke vist liiale mindud. Poisid olid punased nagu vähid. Kõige edukam kindlasti Joosep nagu alati :)

Meeskond suundub missioonile - päevitamine
Tulev nädal saab natuke juba põnevam olema. Saame esimest korda paadid joonele. Plaani järgi kolmapäeval 2km-sed ja reedel 6km ajale.






Ühe päeva saime olla 5 tärni hotellis nagu härrad
Selle silla järgi leiab igaltpoolt kodutee
Spioonitasime Eesti sõudekoondise jaoks :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar